Såld

Västra Orminge, Nacka

Ornövägen 6

Slutpris: 3 400 000 kr

Ornövägen 6

Drömboende med perfekt läge på Ornövägen 6!

Välkommen till denna fantastiska bostad på Ornövägen 6, som är din chans att äga en bostad som verkligen sticker ut för kvarteret. Belägen på andra våningen i en charmig byggnad, bjuder denna bostad på en kombination av funktionalitet och bekvämlighet som är svårslagen.

- Parkeringsplatser finns, även med laddstolpe
- Vindsförråd tillhör lägenheten om ca 5 kvm
- Klädkammaren i lägenheten används idag som kontor
- Grovtvättstuga finns i föreningen

Med tre rymliga sovrum och gott om garderobsförvaring är detta det perfekta hemmet för familjelivet. Här finns också två fräscha badrum, varav ett med toalett, dusch och handfat och det andra utrustat även med en perfekt tvätthörna.

Köket är en dröm för alla hemmakockar, och dess halvöppna layout skapar en naturlig ström mellan kök och vardagsrum, vilket gör det idealiskt för umgänge med familj och vänner samtidigt som du lagar fantastiska måltider. De generösa ljusinsläppen i de sociala delarna ger en ljus och inbjudande atmosfär.

Den riktiga pärlan i detta hem är den rymliga balkongen med söderläge, perfekt för soliga dagar och kvällar. Här kan du njuta av total avskildhet utan insyn från grannar.

Förvaring är det ingen brist på i denna bostad med smarta förvaringslösningar som gör det enkelt att hålla ditt hem i ordning.

Med ett perfekt läge och enkel tillgång till lokala bekvämligheter, kollektivtrafik och natursköna områden, är detta en möjlighet du inte vill missa. Förskolor och skolor ligger ett stenkast från bostaden, tex Myrsjöskolan från F-9. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva detta fantastiska hem personligen.

Välkommen hem till Ornövägen 6, här kan din dröm bli verklighet!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ornövägen 6, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad