Såld

Västra Orminge, Nacka

Ornövägen 30, 2 tr

Slutpris: 2 230 000 kr

Ornövägen 30, 2 tr

Renoveringschans! Här har du möjlighet att sätta din egen prägel

Renoveringschans!

Här har du möjlighet att sätta din egen prägel i en ljus och välplanerad bostad högt upp i huset i en stabil förening med en av Orminges lägsta avgifter.

Bostad i originalskick med vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier, optimal planlösning med två sovrum och ett rymligt vardagsrum. Kök i populär originalstomme med bra arbetsytor och gott om förvaring i flera skåp. Utrustat med spishäll, ugn, kyl och frys. En naturlig matplats för 4-6 personer vid fönstret. Generöst vardagsrum med utgång till möblerbar balkong i härligt söderläge. I vardagsrummet finns plats för en stor hörnsoffa, tv-möblemang och kontorshörna eller matsalsbord för den som vill. Förrådet är väldigt generöst och kan användas som klädkammare, sovalkov eller en mix av bägge delarna.

Klädkammaren är 4-5 kvm som inte är inräknat i boarean. Mäts bostaden upp brukar man få ca 85-86 kvm.

Badrum utrustat med vitt handfat, spegelskåp ovan med belysning, badkar och wc. Helkaklade väggar och plastmatta på golvet.

Bra förening med ett stort bundet kapital som ligger i flertalet hyresrätter som ännu inte är upplåtna. Föreningen har postboxar i entrén och billig parkering.

- Högt upp i huset med hiss

- Stor balkong i härligt söderläge

- Låg avgift!

- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ornövägen 30, 2 tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad