Till salu

Kolvik, Värmdö

Örnklovägen 16C

  • price tag icon 2 399 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 900 000 kr
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 33 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 399 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Örnklovägen 16C

Vacker minivilla med egen terrass och sjöutsikt i insynsskyddat läge!

Kommande försäljning - Vänligen kontakta mäklaren vid intresse!

Välkommen till denna smakfulla minivilla i vacker New England stil. Här bor du på välplanerade 33 kvm med en terass på ca 25 kvm i soligt läge och sjöutsikt! Du har dessutom en egen uppfart med plats för två bilar och tillgång till bastu intill sjön via föreningen.

Tack vare den påkostade interiören, den höga takhöjden och det pampiga fönsterpartiet med spröjs får du en exklusiv känsla när du kliver in i minivillan. Den har vitpegmenterad enstavsparkett och vitmålade väggar. Kök från Ballingslöv i pärlgrå nyans med påkostad Carrera bänkskiva och inbyggda spottar i överskåpen för behaglig belysning vid matlagning. Via trappstege tar du dig smidigt upp till sovloftet som har yta för både en ordentlig säng och byrå. Hallen erbjuder plats för hatthylla och garderobsförvaring, intill det ligger det helkaklade badrummet med vita kakelplattor på väggen samt grå klinkers med trivsam golvvärme. Badrummet är utrustat med en fin handfatskommod med spegelskåp och belysning över, duschhörna med vikbara glasdörrar samt kombinerad tvättmaskin- och torktumlare.

Ett vackert och smart hem alldeles intill naturen som verkligen nyttjat varje kvadratmeter på bästa möjliga sätt.

Intresseanmälan
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Örnklovägen 16C, Till salu i Kolvik, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad