Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 8B

Slutpris: 3 500 000 kr

Ormingeringen 8B

Kan vara en av Orminges finaste bostäder i en av Orminges absolut populäraste föreningar, detta kan ni inte missa! Här bor du i en ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fantastisk rymd. Bostaden är genomgående med fönster både åt öster och väster. Från vardagsrummet nås den fina balkongen med härlig eftermiddagssol.

Bostaden är i toppskick med slående fina badrum och kök, med två bra sovrum där ena kan delas av till två mindre. Det finns även en klädkammare som kan användas som sovalkov. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, tilltänkt med goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare.

De två sovrummen är välplanerade för både större sängar och garderober och så finns det två rymliga badrum där ni har toalett och dusch i båda för att slippa den trängseln på morgonen. I det större badrummet finns tvättmaskin, torktumlare och även ett badkar. Vardagsrummet är perfekt planerat för en stor soffgrupp och tv-bänk, härifrån når du balkongen. Ljust kök som har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med spishäll, köksfläkt, inbyggd varmluftsugn, kyl/frys och en diskmaskin. Naturlig matplats vid fönstret i köket.

Genomgående fräscht trägolv i bostaden med ljusa väggar och vitmålat tak.

- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Fullt utrustad maskinellt
- Toppskick rakt igenom
- ca 4 kvm stort förråd
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil och populär förening.
- Två minuters promenad till buss
- Bänkskiva med 700 djup
- Elektrisk golvvärme i badrummen

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 8B, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad