Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 80, 2 tr

Slutpris: 1 550 000 kr

Ormingeringen 80, 2 tr

Vacker och ljus bostad med inglasad balkong

Vacker och ljus bostad där varje kvadratmeter gör nytta i Orminges populäraste förening! Stor och möblerbar balkong med inglasning blir som ett extra rum. Bostaden är smakfullt renoverad, perfekt för att bara flytta in. Stor och möblerbar balkong, en förlängning av vardagsrummet. Här har du en av Orminges populäraste föreningar med fantastisk ekonomi, övernattningslägenhet, parkering för 1500kr/år och 30 cm djupare balkonger än i de andra föreningarna. I avgiften ligger allt, till och med elnäthandeln och elförbrukningen kommer rabatterad på avin. Hemförsäkringen är det enda man behöver teckna separat. En enastående förening och bostad!

Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor med en stor skjutdörrsgarderob, plats för krokar/hatthylla. Hallen är navet i bostaden som tar dig till bostadens alla rum. Vardagsrummet är perfekt planerat för en soffa, soffbord och en tv-bänk mot väggen. Från vardagsrummet tar man sig ut till den stora balkongen. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet sommarhalvår som vinterhalvår i och med inglasningen. Yteffektiv sovalkov med plats för en 160 säng, nattduksbord samt en byrå.

Generöst och stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket är idag utrustat med en keramikhäll, spisfläkt, varmluftsugn, diskmaskin och en kyl/frys. Här finns plats för ett matbord för 4 personer. Fräscht och välhållet badrum som är utrustat med en wc, tvättställ, dusch och tvättmaskin. Till bostaden hör även ett externt förråd på ca 3-4 kvm.

- Ljus och yteffektiv 1,5:a med ett ordentligt kök
- Största balkongerna i Orminge, ca 30 cm djupare än grannföreningarna
- Inga bärande innerväggar, alla går att flytta
- Säkerhetsdörr
- Allt inkluderat i avgiften förutom hemförsäkring
- Fantastiska bussförbindelser
- Nära till hela skärgården genom Waxholmsbolagets brygga, Hasseludden
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm

*Bostaden är annorlunda möblerad än bilderna*

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 80, 2 tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad