Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 79, 1 tr

Slutpris: 3 000 000 kr

Ormingeringen 79, 1 tr

Nyrenoverad 3rok med inglasad balkong med fritt balkongläge i soligt söderläge. Orminges mest populä

Nyrenoverad 3rok med inglasad balkong med fritt balkongläge i soligt söderläge. Orminges mest populära förening!

En av Orminges mest välskötta föreningar där allt är inkluderat i avgiften, balkongerna större än i grannföreningarna, billigast parkering, porttelefon till entrédörren, fantastisk styrelse! Varmt välkomna till en bostad där även allt runtomkring är tipptopp!

Nyrenoverad bostad i ett soligt österläge! Extra stor balkong med värmande förmiddagssol, Med inglasningen blir balkongen som en förlängning av vardagsrummet som går att nyttja åter om. Föreningens balkonger är 30cm djupare än de andra föreningars. Varmt välkomna, måste upplevas på plats!

Bostaden är smakfullt renoverad med två sovrum och har ett vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social planlösning. Välplanerade sovrum där ett är lite mindre. Stilrent kök med vita luckor med vita beslag. Fullt utrustat maskinellt med, induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin från 2020, inbyggd micro från 2022, kyl och frys från 2020, och varmluftsugn från 2021. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats för 4-6 personer vid fönstret. Generöst vardagsrum med plats för en stor hörnsoffa och tv-möblemang, från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som blir en förlängning av vardagsrummet. Balkongen är fullt möblerbar och är belägen i ett perfekt söderläge där du kan avnjuta solen hela dagen.

Badrummet är även det nyrenoverat - våtrumsintyg finns! Helkaklat med vitt kakel på väggarna och svart klinker på golvet med golvvärme. Perfekt planerat med tvättmaskin, högskåp och yta för förvaring. Handfat, spegelskåp ovan, dusch, och wc.

Bostaden har genomgående laminatgolv, förutom badrum. Ljusa väggar och tak. I bostaden finns ett stort förråd/klädkammare som även kan nyttjas som sovalkov eller kontor.

Fantastisk förening där allt är inkluderat i avgiften såsom värme, vatten, kabel tv, bredband, elnät handels avgiften och elförbrukningen kommer som ett tillägg på avin med väldigt förmånliga priser. Det enda man behöver teckna är en egen hemförsäkring. Föreningen har parkeringsplats för endast 1500 kr/år, övernattningslägenhet och 30 cm djupare balkonger än andra föreningar i Orminge.

- Största balkongerna i Orminge, ca 30 cm djupare än grannföreningarna
- Inglasad Balkong
- Inga bärande innerväggar, alla går att flytta
- Allt inkluderat i avgiften förutom hemförsäkring
- Fantastiska bussförbindelser
- Nära till hela skärgården genom Waxholmsbolagets brygga, Hasseludden
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm finns att hyra
- Ny säkerhetsdörr för ca 20.000kr

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad