Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 70, 1 tr

Slutpris: 1 600 000 kr

Ormingeringen 70, 1 tr

Fin och välplanerad bostad där varje kvadratmeter gör nytta! Här bor du i en renoverad 1,5 rok i fint skick i bästa solläget med sol från ca 11-22 på högsommaren på balkongen. Balkongen är stor och möblerbar - en förlängning av vardagsrummet.

Här har du en av Orminges populäraste föreningar med fantastisk ekonomi, föreningslokal, övernattningslägenhet, parkering och 30 cm djupare balkonger än i de andra föreningarna. I avgiften ligger allt inkluderat, till och med elnäthandeln och elförbrukningen kommer rabatterad på avin. Hemförsäkringen är det enda man behöver teckna separat. En enastående förening!

Välkomnande hall med praktiskt klinker på golv, gott om plats för ytterkläder och skor i skjutdörrsgarderob. Vardagsrummet är perfekt planerat med plats för soffa och tv-möbler. Från vardagsrummet tar man sig ut till den stora balkongen med bästa västerläge. Med inglasningen blir balkongen som ett extra rum som går att nyttja året om.
Sovalkoven är avskärmad med vägg mot vardagsrummet, här finns plats för en säng och nattduksbord. Generöst och stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket är idag utrustat med en häll, spisfläkt, ugn, diskmaskin och en kyl/frys. I köket finns det plats för ett köksbord för 4 personer. Fräscht och välhållet badrum som är utrustat med en wc, tvättställ, handdukstork och badkar. Till bostaden hör även ett externt förråd på ca 3-4 kvm.

Bostaden är i ett fint skick med ljusa målade tak och väggar förutom en fondvägg i sovrummet som är målad i en modern mörk kulör. Parkettgolv genomgående i hela bostaden utom hall och badrum.

- Ljus och yteffektiv 1,5:a med ett ordentligt kök
- Största balkongerna i Orminge, ca 30 cm djupare än grannföreningarna
- Inga bärande innerväggar, alla går att flytta
- Allt inkluderat i avgiften förutom hemförsäkring
- Fantastiska bussförbindelser
- Nära till hela skärgården genom Waxholmsbolagets brygga, Hasseludden
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 70, 1 tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad