Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 62A, 1 tr

Slutpris: 2 225 000 kr

Ormingeringen 62A, 1 tr

Ljus och välplanerad 2a med 2 balkonger i populära Orminge

Måste ses om ni söker en 2 rok!
Varmt välkommen till en väldigt ljus och välplanerad 2:a högst upp i huset i detta familjevänliga området. Populär förening för alla åldrar där även äldre blir imponerade då de känner att de kan åldras i denna bebyggelse. Anledningen är till skillnad från övriga Orminge de stora rymliga trapphusen, fjärrstyrda portar och stora moderna hissar. Förrådet nås också bekvämt från trapphuset. Husen är byggda 2016 och föreningen består av två huskroppar som planerats för att smälta in i den befintliga bebyggelsen.
Här bor du nära parkområde och natur, med en låg avgift samt kommunikation och service ett stenkast bort!

Allmänt
Hela lägenheten har ett genomgående ekparkettgolv och målade väggar.

Hall
Rymlig hall med gott om plats för avhängning och möblering. Idag finns förvaring i två garderober.

Badrum
Helkaklat badrum i vitt med ett ljust klinkergolv (golvvärme). Kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna bakom vikbara glasväggar, toalett, handdukstork, kommod och spegelskåp samt spottar i taket.

Kök/Vardagsrum
Stort och ljust utrymme öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. I köket finns bra med förvaring och arbetsytor med hållbar och snygg grå bänkskiva. Köket är utrustat maskinellt med induktionshäll, varmluftsugn, köksfläkt, diskmaskin och en fullstor kyl och en frys. Utgång till balkong. 

Balkong
Två balkonger utan insyn med plats för sittgrupp på bägge balkongerna.

Sovrum
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring i en lång garderobsvägg. Utgång till ena balkongen

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad