Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 58A

Slutpris: 2 400 000 kr

Ormingeringen 58A

Äntligen en 60 kvm som är i optimalt västerläge med lummig grönska framför balkongen och gräs man ta sig ut på från balkongens öppning. Här på balkongen och uteplatsen har du sol hela dagen fram till solnedgång. Två bra sovrum. Bostaden är i fint skick. Uteplats som vätter mot en lugn innergård. Här kan du bo och trivas i denna magiska bostad i detta familjära och barnvänliga område.

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet i de klassiska tågvagnarna! Här bor du i ett familjevänligt område på entréplan med balkong och gräs och rabatter att plantera i framför balkongen som du når via öppningen i balkongräcket. Stilrent badrum med golvvärme, ett renoverat kök i anslutning till vardagsrummet. Gott om förvaring i bostaden och stora sällskapsytor. Detta är den optimala 60 kvm med två bra sovrum. Perfekt bostad för dig som samtidigt vill ha radhuskänslan och egen utgång till att få gräs under fötterna och kunna sätta på grillen.

Bra förening med stabil ekonomi och ett naturnära läge!

- Uteplats i anslutning till bostaden med sol fram till solnedgång
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Fullt utrustad maskinellt med spishäll, köksfläkt, ugn, stor kyl/frys samt en diskmaskin
- Fint skick rakt igenom
- ca 4 kvm stort förråd
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil och populär förening

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 58A, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad