Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 51B

Slutpris: 1 825 000 kr

Ormingeringen 51B

Fint läge med solig balkong i Väster!

Eftertraktat boende i Orminge. Dessa tågvagnar med få lägenheter per trapphus med radhuskänsla är en favorit i Orminges bästa del. Bostaden är i fint skick och föreningen är otroligt stabil och välskött. Här bor du i en ljus gavelbostad med fantastiskt marmorgolv och balkong mot ett soligt västerläge.

Bostaden är i fint skick med en optimal planlösning med möjlighet att bygga ett rymligt sovrum. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social öppen planlösning. Fräscht kök som är utrustat med spis, ugn, spisfläkt och kyl/frys. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats vid köket med plats för 4-6 personer. Balkongen nås från vardagsrummet. Balkongen är fullt möblerbar för avkoppling eller en måltid i ett soligt västerläge.

Badrummet är utrustat med handfat, spegel ovan med belysning. duschhörna och en wc. Plats för tvättmaskin/torktumlare.
Bostaden har genomgående ett marmorgolv i svart och vitt. Sovdelens golv har ekparkett. Till bostaden hör ett källarförråd.
Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna.

- Bra balkongläge mot ett soligt västerläge
- Stabil förening, ca 3500 kr lån/kvm
- Fint skick rakt igenom
- Bara att flytta in
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Gångavstånd till bussar dygnet runt

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 51B, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad