Till salu

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 48C

Nästa visning
calendar icon söndag 25 februari 14:15 - 15:00
1 750 000 kr
area icon Yta
  • 45 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 507 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1967
Ormingeringen 48C

Rymlig 1:a med balkong i fritt läge och nyrenoverat badrum!

Rymlig 1:a med balkong i fritt läge och nyrenoverat badrum! Eftertraktad 45kvm med balkong i fritt läge och renoverat badrum i populära BRF Turkosen.

-Balkong i fritt läge
-Nyrenoverat badrum
-Rymliga sällskapsytor med generöst ljusinsläpp
-Gavelläge, vilket ger extra ljus och rymd
-Bussar och billig parkering i anslutning till lägenheten
-BRF Turkosen anses vara en av de bästa föreningarna i Orminge, både vad gäller underhåll och ekonomi

Hall: En rymlig hall välkomnar dig med gott om plats för avhängning.

Vardagsrum: Centralt i lägenheten, ljust med stora och lättmöblerade ytor. Vita väggar och en balkong som nås från vardagsrummet. Golvet i kök och vardagsrum byttes ut 2021. Golvet är av ek i 3-stav med 8 mm tjocklek, och nya lister har också lagts till.

Kök: Charmigt kök med gott om arbetsyta och förvaring. Stilrent kakel ovanför bänkskivan. Maskinellt utrustat med induktionshäll, ugn, diskmaskin, köksfläkt och kombinerad kyl/frys. Plats för matbord med tillhörande stolar.

Badrum: Renoverat 2021 med Siemens tvättmaskin, avlastningsbänk, dusch, wc, kommod med tvättställ. Våtrumsmatta och kaklade väggar.

Balkong: Stor inglasad balkong med morgonsol i fritt läge.

Nära Orminge centrum ligger detta område som erbjuder en mångfald av bekvämligheter. Här finner du matbutiker, gym, restauranger och regelbundna bussförbindelser till stadskärnan. Orminge är en växande region med lovande framtidsperspektiv och närhet till charmanta naturområden samt inbäddade badsjöar.
Området präglas av grönskande och trivsamma gårdar, samt promenadstråk och cykelvägar som leder dig både till centrum och andra delar av Orminge. Inom bekvämt gångavstånd finns tillgänglighet till idylliska badsjöar, natursköna områden och den bedårande skärgården. Det är en plats som förenar en avslappnad atmosfär med närheten till bekvämligheter och naturens skönhet.

Visningar

Välkommen på öppen visning! söndag 25 februari, 14:15 - 15:00
Välkommen på öppen visning! måndag 26 februari, 19:00 - 19:30
Ansvarig mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 48C, Till salu i Västra Orminge, Nacka Planlösning från Ormingeringen 48C, Till salu i Västra Orminge, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad