Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 47A

Slutpris: 2 300 000 kr

Ormingeringen 47A

Magiskt läge med vacker uteplats framför balkong i soligt västerläge.

Magiskt läge med vacker uteplats framför balkong i soligt västerläge. Ta chansen och gör bostaden till din egen! Möjlig 3:a se alternativ planlösning.

Hemtrevlig och bra placerad bostad i en stabil och välskött förening. Här bor du i en ljus bostad i gavel mot sydväst. Läget är bra med sol från lunch till kväll på den magiska insynsskyddade uteplatsen med plats för bord, stolar och en grill. Stor möblerbar balkong med bra öppning i för att ta sig ner till uteplatsen framför.

Hela bostaden är nymålad med äldre men välhållet skick med en luftig och bra planlösning med möjlighet till två bra sovrum. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Fönster och balkongdörr bytt 2021. Välplanerat sovrum med plats för större säng. Kök med originalstomme och nyare luckor samt kyl/frys. Bänkskivor och spis är bytta 2021. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats vid väggen mot vardagsrum med plats för 4 personer, denna vägg kan man ta bort för att öppna upp för en öppen planlösning mot vardagsrummet. Balkongen nås från vardagsrummet i ett soligt sydväst-läge. Balkongen är fullt möblerbar för avkoppling eller en måltid. I balkongräcket finns en dörr ner mot uteplatsen framför. Där kan man sitta ostört i eftermiddagssolen vid bord och stolar och njuta.

Badrummet är från stambytet. Perfekt planerat med plats för tvättmaskin och torktumlare. Utrustat med handfat samt bakar och en wc. Våtrumsmatta och helkaklade väggar.

Bostaden har genomgående ekparkett på golvet. Nymålade väggar i hela lägenheten. Till bostaden hör ett källarförråd.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna.

- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Bra balkongläge mot ett soligt sydväst-läge
- Lägenhet i gavel
- Gångavstånd till bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Stabil förening, med en belåningsgrad på ca 3747 kr lån/kvm
- Välhållet äldre skick
- Attraktivt storlek där inga innerväggar är bärande
- Enkelt att göra ytterligare ett sovrum

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 47A, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad