Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 46A, 1 tr

Slutpris: 2 300 000 kr

Ormingeringen 46A, 1 tr

Magiskt läge med bästa balkongläge i soligt sydväst läge med sol från dag till solnedgång. Otroligt bra ekonomi i föreningen!

Hemtrevlig och bra placerad bostad i en stabil och välskött förening. Här bor du i en ljus bostad mot sydväst. Läget är bra med sol från lunch till kväll på den magiska balkongen med plats för bord, stolar och växter.

Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Välplanerat sovrum med plats för säng och garderob, sovrummet är avdelat för att göra plats för ett hemma-kontor, som också kan användas som barnrum eller ett extra mindre sovrum. Rymlig klädkammare med gott om förvaring. Fräscht kök med vita luckor och rostfri kyl/frys. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats mellan kök och vardagsrum med plats för större bjudningar. Balkongen nås från den sociala ytan och ligger i ett soligt sydväst-läge. Balkongen är fullt möblerbar för avkoppling eller en måltid med eftermiddags och kvällssol.

Helkaklat badrum med klinker på golv. Utrustat med handfat, duschhörna, wc, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk över.

Bostaden har ett genomgående fint skick, bara att flytta in!
Till bostaden hör ett källarförråd på ca 4 kvm.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna.

- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Bra balkongläge mot ett soligt sydväst-läge
- Gångavstånd till bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Stabil förening, med en belåningsgrad på ca 3747 kr lån/kvm
- Toppfint skick, bara att flytta in!
- Attraktivt storlek där inga innerväggar är bärande
- Enkelt att göra ytterligare ett sovrum

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 46A, 1 tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad