Till salu

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 43

  • price tag icon 4 937 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 895 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 70 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 937 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1968
Ormingeringen 43

Populär 70 kvm-bostad som kan med uppbyggnad av en vägg kan göras till en perfekt 3 rok! Hör har du dessutom Orminges stabilaste ekonomi i föreningen!

Fin bostad med nyrenoverade ytskikt - genomgående ekparkett på golv, profilerade taklister och ett helt nytt kök! Här är det bara att flytta in!

- Hörnläge med stort ljusinsläpp
- Stora rum
- Går att göra om till 3rok
- Externt lägenhetsförråd ingår på samma våningsplan
- Populär och stabil förening med god ekonomi
- Gångavstånd till busshållplats och även till Orminge centrum med stort utbud av matbutiker, gym, affärer och täta avgångar för bussar in till stan

Brf Rubinen är en stabil förening med med en belåningsgrad på ca 2800kr lån/kvm. I föreningen finns även lokal, bastu och gym att nyttja för medlemmarna. Området är väldigt lugnt och skönt och samtidigt väldigt nära till Orminge centrum som erbjuder matbutiker, gym, restauranger och täta avgångar med buss in till stan. Orminge är ett expansivt område med goda framtidsutsikter och har även nära till vackra naturområden och badsjöar.

Bostaden är i fint skick med ett stort sovrum, vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam planlösning. Renoverat stilrent kök, fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, inbyggd micro, varmluftsugn, vinkyl och kyl /frys. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats för 4-6 personer vid fönstret.
Generöst vardagsrum med plats för en stor hörnsoffa och tv-möblemang.

Sovrummet är stort, med gott om plats för dubbelsäng, garderob och byrå. Från sovrummet når man balkongen som är belägen i ett härligt västerläge.

Badrummet är helkaklat, inrett med tvättställ, wc, badkar, tvättpelare och torkskåp.

Bostaden har genomgående vacker ekparkett på golv och ek-lister, förutom badrum där det ligger klinker. Målat tak med profilerade taklister. I bostaden finns ett stort förråd/klädkammare som även kan nyttjas som sovalkov eller kontor.

Intresseanmälan
Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 43, Till salu i Västra Orminge, Nacka Planlösning från Ormingeringen 43, Till salu i Västra Orminge, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad