Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 16C, 1 tr

Slutpris: 2 900 000 kr

Ormingeringen 16C, 1 tr

Ett av Orminges kanske bästa lägen! Insynsskyddad med utsikt över centrala parken.

Ett av Orminges kanske bästa lägen! Hemtrevlig och fin bostad med stor balkong som vätter mot centrala parken. Med det avskilda läget blir parken utanför som en egen privat trädgård med grillplats och utrymme för kalas/fest. Åt andra hållet är det nästan ingen insyn heller då avståndet till närmaste hus är större än vad som är vanligt i Orminge.

Här bor du i en ljus lägenhet med tre sovrum, renoverat kök, två badrum och rymlig balkong med fri utsikt mot centrala parken. Bostaden är genomgående med fönster både åt öster och väster.
Bostaden är i fint skick med tre sovrum där ena idag används som kontor. Det finns även en klädkammare. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, tilltänkt med goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare.

Sovrummen är välplanerade för både sängar och garderober och så finns det två rymliga badrum där ni har toalett och duschmöjligheter i båda för att slippa trängseln på morgonen. I det större badrummet finns tvättmaskin, torkskåp och även ett badkar. Vardagsrummet är perfekt planerat för en stor soffgrupp och tv-bänk. Ljust kök som har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med spishäll med ugn, köksfläkt, fullstor kyl/frys samt en diskmaskin. Naturlig matplats vid fönstret i köket för stora middagsbjudningar.

Genomgående ekgolv bortsett från badrum. Bostaden har ljusa väggar och vitmålat tak.

Populär förening där Tv grundutbud och bredband är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus.

- Fri utsikt från balkongen mot centrala parken
- Fullt utrustad maskinellt
- Fint skick rakt igenom
- ca 4 kvm stort förråd
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil och populär förening.
- Bastu och festlokal finns i föreningen

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 16C, 1 tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad