Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 16A

Slutpris: 2 300 000 kr

Ormingeringen 16A

Hemtrevlig och fin bostad i en av Orminges absolut populäraste föreningar. Här bor du i en ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fantastisk rymd. Bostaden är genomgående med fönster både åt öster och väster. Den inglasade balkongen ligger mot en lugn och populär park med härlig förmiddagssol fram till ca kl. 14 på sommaren. Från den inglasade balkongen kan man ta sig ut på parkens härliga gräsytor.

Bostaden är i fint skick med tre sovrum där ena idag används som kontor. Det finns även en klädkammare. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, tilltänkt med goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare.

Sovrummen är välplanerade för både sängar och garderober och så finns det två rymliga badrum där ni har toalett och duschmöjligheter i båda för att slippa den trängseln på morgonen. I det större badrummet finns tvättmaskin, torktumlare och även ett badkar. Vardagsrummet är perfekt planerat för en stor soffgrupp och tv-bänk. Ljust kök som har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med spishäll med ugn, köksfläkt, fullstor kyl/frys samt en diskmaskin. Naturlig matplats vid fönstret i köket för stora middagsbjudningar.

Genomgående fräscht laminatgolv bortsett från badrum och hall. Bostaden har ljusa väggar och vitmålat tak.

Populär förening där Tv grundutbud och bredband är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus.

- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Från den inglasade balkongen kan man gå ut till den fantastiska Centrala parken
- Fullt utrustad maskinellt
- Fint skick rakt igenom
- ca 4 kvm stort förråd
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil och populär förening.
- Bastu och festlokal finns i föreningen

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 16A, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad