Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 11A

Slutpris: 2 700 000 kr

Ormingeringen 11A

Eftertraktat boende i Orminge om 4 rok!

Eftertraktat boende i Orminge om 4 rok. Dessa tågvagnar med få lägenheter per trapphus med radhuskänsla är en favorit i Orminges bästa del. Bostaden är i renoverat fint skick och föreningen är otroligt stabil och välskött. Här bor du i en stor ljus bostad med en rymlig skyddad balkong.

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med tre bra sovrum och klädförvaring till. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social öppen planlösning. Stort renoverat kök som är utrustat med, spis med ugn, spisfläkt, diskmaskin och fullstor kyl och frys. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats vid köket med plats för 6-8 personer. Stor socialt vardagsrum med plats för soffa och tv-möblemang. Balkongen blir en oas på sommaren då du har sol från dag till skymning, här kan man njuta. Balkongen går att möblera upp och ha växter och odlingar på.
Två helkaklade badrum där det större har badkar och en bra klädvårdshörna med tvättmaskin och plats för torktumlare med praktisk bänk över.

Bostaden har genomgående fin ekparkett och målade väggar.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. 

- Stor skyddad balkong i soligt västerläge
- Stabil förening, med låg belåning
- Bor nära orminges finaste park, Centrala Parken
- Fint skick rakt igenom
- Bara att flytta in
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Gångavstånd till bussar dygnet runt

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad