Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 10C

Slutpris: 2 250 000 kr

Ormingeringen 10C

Hemtrevlig och fin bostad i en av Orminges absolut populäraste föreningar.

Här bor du en trappa upp i huset i en ljus lägenhet då det är en genomgångsbostad med fönster både åt öster och väster. Lägenhetens placering är bra utan någon direkt insyn från vardagsrum då grannhuset ligger långt ifrån då en innergård är placerad i mellan. Från vardagsrummet nås den fina balkongen med härlig förmiddagssol fram till ca kl. 13-14 på sommaren.

Bostaden är i fint skick med tre bra sovrum för hela familjen. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, tilltänkt med goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare.

De tre sovrummen är välplanerade för både större sängar och garderober och så finns det två rymliga badrum där ni har toalett och dusch i båda för att slippa den trängseln på morgonen. I det större badrummet finns tvättmaskin, torktumlare och även ett badkar. Vardagsrummet är perfekt planerat för en stor soffgrupp och tv-bänk, härifrån når du balkongen som har det attraktiva läget mot en innergård och inte mot en gågata. Ljust kök som har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med spishäll, köksfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, kyl/frys och en diskmaskin. Naturlig matplats vid fönstret i köket med plats för 6-8 pers.

Genomgående laminatgolv i bostaden med ljusa väggar och vitmålat tak.

Populär förening där Tv grundutbud och bredband är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus och postboxar i porten. Billig parkering, två föreningslokaler finns att nyttja och även så en populär bastu. I denna förening finns det även externa förråd om ca 4 kvm i samma hus.

- Bra balkongläge en trappa upp i huset med fri utsikt
- Alla rum är nymålade
- Nya lister och socklar
- Bra planlösning med 3 rymliga sovrum
- Insynsskyddat vardagsrum
- Fullt utrustad maskinellt
- Fint skick rakt igenom
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil och populär förening, ca 4172 kr lån/kvm

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 10C, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad