Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 1

Slutpris: 2 825 000 kr

Ormingeringen 1

Ljus och fräsch 4:a med inglasad balkong i soligt söderläge! Lägenheten har en mycket social planlösning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong från köket. Här finns tre rymliga sovrum, utmärkta förvaringsmöjligheter, ett ordentligt familjekök samt två badrum med dusch och tvätthörna. Hela lägenheten är i gott skick med ljusa väggar och golv. Här bor du lugnt och grönt utan insyn uppe på en kulle. Läget är en av Orminges mest eftertraktade med bara 5 minuter ner Orminge centrum med utmärkt service, affärer och restauranger. Det är också nära till bussar med många busslinjer och de snabba motorvägsbussarna som tar ca 15-20 minuter till Slussen! Förutom bekvämligheterna bor du också nära fina lekparker, förskolor, skog och härliga badplatser i sjö och hav.

Mitt i lägenheten finns en rymligt klädkammare med gott om plats för kläder. Förvaringsutrymmena är verkligen utmärkta här, det finns ett förråd som hör till lägenheten som ligger på samma våningsplan som lägenheten.

Två bra badrum med dusch i ena och badkar i andra. I det större badrummet finns tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 2 och 3 är perfekta barnrum med gott om plats för en säng, skrivbord och garderob.

Sovrum 1 är det största sovrummet och här finns gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och en perfekt vägg att placera en stor garderob emot.

Stor inglasad balkong som verkligen förlänger säsongen under hösten och våren. Här finns plats för matplats eller loungegrupp och solläget är perfekt med sol hela dagen. Det är fri utsikt och ingen insyn då man ligger upphöjt på en kulle över parkeringen. Så inget hus framför som skymmer eller tittar in i en.

Vardagsrummet är ljust och generöst med öppet mot matplats och kök. Här finns plats för en stor soffgrupp eller soffgrupp/arbetsplats/matplats, möjligheterna är många! Från vardagsrummet mot köket nås också den inglasade balkongen.

Köket är ett uppfräschat originalkök från Marbodal. Väldigt charmigt och praktiskt. Köket är utrustat med ugn, diskmaskin, hel kyl och frys, induktionshäll och fläkt. Här finns också en ordentlig matplats vid fönstret för stora sällskap i och med den öppna planlösningen.

Välplanerad och trevlig hall med bra plats för avhängning direkt till vänster när du kommer in.

Välkommen till populära HSB BRF Smaragden med otroligt fin ekonomi där allt inkluderat i avgiften förutom såklart din hemförsäkring.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 1, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad