Kommande bostad

Skyttorp, Uppsala

Örkälla 50

Pris enl ök
area icon Yta
  • 48 m2 boarea
  • 2 399 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1974
Örkälla 50

Här förbereds en mindre 1-plansvilla att komma ut till försäljning inom kort i Örkälla beläget strax utanför samhället Skyttorp där du smidigt kan hoppa på tåget som går sträckan mellan Uppsala-Gävle. Den smakfullt renoverade stugans planlösningen fördelar sig på vardagsrum med matplats, arbetskök, badrum samt ett sovrum. Anmäl gärna ditt intresse redan nu via hemsidan för fortlöpande information och uppdateringar!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Planlösning från Örkälla 50, Kommande i Skyttorp, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad