Kommande bostad

Skyttorp, Uppsala

Örkälla 50

  • Friliggande villa
1 395 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 48 m2 boarea
  • 2 399 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1974
Örkälla 50

Välkommen till Örkälla 50 och detta renoverade 1-planshus beläget på en trevlig hörntomt med generöst tilltagen uteplats delvis under tak. Samhället Skyttorp når du smidigt och kan hoppa på tåget som går sträckan mellan Uppsala-Gävle. Naturen runt husknuten och Upplandsleden nås även enkelt via detta område. I samfälligheten har du tillgång till ett poolområde där du kan ta dig ett dopp sommartid.

Här finns allt du behöver och den smakfullt renoverade stugans planlösningen fördelar sig på vardagsrum med matplats, arbetskök, duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett sovrum - perfekt för dig som söker lugnet i ett åretruntboende eller som fritidsboende där du inte vill tumma på bekvämligheter och standard.

Intresseanmälan
Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Bostad

Ekonomi

Planlösning från Örkälla 50, Kommande i Skyttorp, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad