Såld

Storvreta, Uppsala

Orionvägen 14

Slutpris: 4 700 000 kr

Orionvägen 14

Mycket barnvänligt läge på återvändsgata i populära och pendlarvänliga Storvreta!

Här får du möjligheten att bo i trevlig villa med barnvänligt läge på lugn återvändsgata i idylliskt villakvarter. Inglasad altan och lättskött tomt i västerläge. Friliggande garage med kontors-/förrådsdel samt vidbyggd vedförvaring och ett fristående förråd på tomten.

Entréplan erbjuder välkomnande hall med klädkammare, wc/dusch, trivsamt kök med matplats i öppen planlösning mot rymligt vardagsrum med härlig täljstenskamin och utgång till inglasad altanen, ett stort sovrum samt tvättstuga med groventré. På övre plan finns hall med klädkammare, allrum, badrum med badkar och dusch, tre bra sovrum. Praktisk förrådsdel om ca 15 m² med egen ingång invid garaget som lätt kan återställas till kontor eller varför inte tonårsrum.

I Storvreta finner man ett stort serviceutbud med bl.a. matbutiker, vårdcentral, bibliotek, apotek, flera förskolor och skolor, lekplatser, restauranger, bensinmack mm. Området angränsar till stora natur- och fritidsområdet Storskogen, med många fina strövområden och cykelleder. Aktivt föreningsliv och idrottsplats med upplysta motionsspår med fina möjligheter till längdskidåkning vintertid.

Här har ni även närhet till goda kommunikationer med Upptåget som är i Uppsala på ca 8 min och Arlanda på ca 30 min, flera bussar samt nära till E4:ans påfart för den bilburne.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Orionvägen 14, Såld i Storvreta, Uppsala Planlösning från Orionvägen 14, Såld i Storvreta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad