Kommande bostad

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 9

4 095 000 kr
area icon Yta
  • 101 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 354 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Orgelgatan 9

4:a med högt fritt läge!

Välkommen till en fantastisk 4 rok i populära kapellgärdet! Här får du en unik lägenhet som präglas av noga utvalda materialval och genomgående hög standard i 2,7m takhöjd, kök med köksö i mattsvart/grå ton, med bänkskiva och stänkskydd i kvartskomposit sten och samtliga vitvaror från Siemens. Genomgående trägolv och stora fönsterpartier i två väderstreck. Den härliga och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär till sociala tillställningar med fri utsikt över svartbäckens takåsar. Vidare finner ni 3 stycken sovrum, fördelat på master-bedroom med gott om garderobsförvaring, sovrum med garderober perfekt som barnrum, samt ytterligare ett sovrum/kontor med utgång genom skjutdörr till den trivsamma balkongen. Lägenheten är försedd med ett stort badrum smyckat med vackert klinkergolv av grön marmorimitaton och kaklade väggar samt ytterligare en WC i samma utförande, vilket skapar ett praktiskt boende för hela familjen. Utöver den goda garderobs förvaringen finns här även en klädkammare.

Området Kapellgärdet ligger centralt till, med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

I föreningen brf Block finns även ett gemensamt spa med bastu, bubbelpool och terrass man får nyttja.

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jonathan Léman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad