Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 9

3 795 000 kr
area icon Yta
  • 82 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 680 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Orgelgatan 9

Modern och exklusiv trea med generös takhöjd, balkong i västerläge och två toaletter!

Äntligen ges nu tillfälle att förvärva en trea i Brf Block med genomgående planlösning och fönster i tre väderstreck, 2,7 m i takhöjd, stora och öppna sociala ytor, två gedigna sovrum, två toaletter och en balkong i västerläge. Fastigheten samt lägenheten sticker ut från alla andra nybyggda lägenheter i Uppsala. Här finner du noga utvalda materialval, hög standard och unik utformning.
Den öppna planlösningen är mycket luftig och ljus, och tack vare den höga takhöjden tillsammans med de stora fönsterpartierna finner du en mycket rymlig och ljus atmosfär med gott om plats att bjuda in vänner och familj till.
Köket går i en matt svart/grå ton som återfinnes i detaljer i resterande del av lägenheten, bänkskiva samt stänkskydd i kvartskomposit sten och samtliga vitvaror från Siemens. Från vardagsrummet genom stora skjutdörrar i glas finner du lägenhetens insynsskyddade balkong soligt västerläge. Sovrummen är även de rymliga där båda rymmer dubbelsäng och annan önskad möbel och med bra förvaring i flertalet garderober. Badrummet är mycket smakfullt, med klinkergolv av grön marmorimitation och kaklade väggar, utrustat med bl a dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till detta får du även ytterligare ett WC med samma standard och en hall med praktisk plats för avhängning och förvaring i garderob. Här har du en lägenhet i hög klass som inte kommer att göra dig besviken!

I Brf Block får du som boende tillgång till totalt tre takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö.

Området Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Detta är en lägenhet du inte vill missa! Anmäl ditt intresse till mäklaren idag.

Intresseanmälan

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad