Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 9

Slutpris: 2 475 000 kr

Orgelgatan 9

Unik planlösning med två hygienrum!

//Unik planlösning//2 hygienrum//3 takterrasser//Spa//

Nu ges tillfälle att förvärva en tvåa i Brf Block med 3,1 m i takhöjd och två hygienrum Fastigheten samt lägenheten sticker ut från alla andra nybyggda lägenheter i Uppsala. Här finner du noga utvalda materialval, hög standard och unik utformning. Planlösningen står sig unik med att vara ensam om den i Brf Block.

Den öppna planlösningen är mycket luftig och ljus, och tack vare den höga takhöjden tillsammans med de stora fönsterpartierna finner du en mycket rymlig och ljus atmosfär med gott om plats att bjuda in vänner och familj till.
Köket går i en matt svart/grå ton som återfinnes i detaljer i resterande del av lägenheten, bänkskiva samt stänkskydd i kvartskomposit sten och samtliga vitvaror från Siemens. Från vardagsrummet, genom stora skjutdörrar i glas finner du lägenhetens balkong i soligt läge. Sovrummet är även det rymligt med plats för dubbelsäng och annan önskad möbel och med bra förvaring i flertalet garderober. Badrummet är mycket smakfullt, med klinkergolv av grön marmorimitation och kaklade väggar, utrustat med bl a dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare, Wc rummet håller samma höga standard som badrummet. Hallen har praktisk plats för avhängning och förvaring i garderob. Här har du en lägenhet i hög klass som inte kommer att göra dig besviken!

Med totalt tre takterrasser har umgänge, avkoppling och rekreation getts särskild uppmärksamhet i Brf Block. Utekök med generösa matplatser inbjuder till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och takens odlingsytor förser matlagningen med egna örter och grönsaker. På en av takterrasserna står rekreation extra mycket i fokus med ett bokningsbart spa där ni har bastu och bubbelpool som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka, Slottet och centrum.
Öppen gård mellan husen ger en bekväm och naturlig samlingsplats. Här blandas stensättning med upphöjda växtbäddar och skänker en vilsam harmoni. Här finns även en rejäl pergola som ger skugga och inbjuder till barnens klättringslekar.

Välkommen att lämna ditt intresse redan idag!

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad