Kommande bostad

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 9

  • price tag icon 5 920 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 490 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 82 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 920 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Orgelgatan 9

Perfekt planerad 3:a högt belägen med fantastisk utsikt!

Lägenheten är fantastiskt belägen på våning 5 av 6 i fastighet med hiss. Här får du en social och spännande planlösning som erbjuder plats för allt ni kan önska er. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och en takhöjd på 2,7 m ger det dig en fantastisk rymd tillsammans med sina stora fönsterpartier. Två rymliga sovrum med gott om förvaring i garderober och ett mycket stilrent inrett badrum med bl a tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett.

Huset präglas av noga utvalda materialval, hög standard och unik arkitektur. Här får du som boende tillgång till totalt tre takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och en bokningsbar terrass med bastu och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö.

Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Ny snabbcykelväg utanför dörren samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Möjlighet till snabbt tillträde!

Intresseanmälan
Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas
Linnea Lager
Assisterande mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Orgelgatan 9, Snart till salu i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad