Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 9

Slutpris: 3 325 000 kr

Orgelgatan 9

Mycket tilltalande trea med generösa ytor, två toaletter och balkong i fritt västerläge!

Tilltalande trea med bl a rymlig planlösning, två stora sovrum och två toaletter samt en balkong med kvällssol. Belägen på våning tre, med ett fritt och insynsskyddat läge!
Brf Block är en mycket unik arkitektritad fastighet, som sticker ut från all annan nyproduktion i Uppsala. Här finner du en industriell stil med unik utformning, hög standard och noga utvalda materialval, som ger dig möjligheten till ett mycket smakfullt hem.

Planlösningen är mycket luftig och tack vare sin höga takhöjd på 2,7 m tillsammans med de stora fönsterpartierna med vidsträckt utsikt över Svartbäckens villakvarter, får du en mycket ljus och rogivande atmosfär.
Här erbjuds plats för många gäster kring matbordet samt i sällskapsytorna i vardagsrummet tack vare den öppna planlösningen. Köket går i en matt svart/grå ton som återfinnes i detaljer i resterande del av lägenheten. Från vardagsrummet genom stora skjutdörrar i glas finner du lägenhetens balkong med kvällssol. Här finns även två rymliga sovrum med förvaring i garderober och två badrum varav den ena med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Här får du som boende tillgång till totalt tre takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö.

Området Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Detta är en lägenhet du inte vill missa! Anmäl ditt intresse till mäklaren idag

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Orgelgatan 9, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad