Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 7

  • price tag icon 3 214 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 45 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 214 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Orgelgatan 7

Modern tvåa med öppen planlösning.

Välkommen till Orgelgatan 7, en modern och ljus lägenhet belägen på tredje våningen i en nybyggd fastighet från 2020. Här bor du i en lägenhet med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en rymlig och social miljö, perfekt för att bjuda in vänner till middagar eller mysiga filmkvällar. Det stora fönstret från golv till tak i vardagsrummet ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd och öppenhet.

Sovrummet är rymligt med flera garderober, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Här kan du skapa en lugn och avkopplande oas, perfekt för att ladda upp inför en ny dag. Badrummet är också rymligt och utrustat med tvättmaskin, vilket underlättar vardagen och ger dig mer tid att njuta av livet.

Lägenheten har en rymlig balkong med förmiddagssol, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller läsa en bok. Föreningen erbjuder gemensamma takterrasser med spa och utekök, vilket ger extra lyx i vardagen. Här kan du njuta av en avkopplande stund i spat, laga mat i det gemensamma uteköket eller bara njuta av utsikten över staden.

Fastigheten är nybyggd, vilket innebär låga underhållskostnader och en bekymmersfri boendemiljö. Föreningen, BRF Block, är en stabil och välskött förening med god ekonomi.

Lägenheten ligger i det populära området Kapellgärdet, nära Resecentrum med enkel tillgång till tåg- och bussförbindelser. Här bor du med gångavstånd till stadskärnan med affärer, restauranger och caféer. För den träningsintresserade finns flera träningsanläggningar på gångavstånd, som Actic, Friskis&Svettis och Nordic Wellness.

Området erbjuder också flera natursköna områden perfekt för promenader, joggingturer eller picknick. Närheten till Heidenstamstorg och Fyrishov ger dig tillgång till olika aktiviteter och evenemang.

Detta är en lägenhet som erbjuder en modern och bekväm livsstil i en av Uppsalas mest eftertraktade områden. Välkommen att uppleva den själv!

Intresseanmälan
Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Orgelgatan 7, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad