Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 7

Nästa visning
calendar icon söndag 8 oktober 14:00 - 14:30
3 490 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 94 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 049 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Orgelgatan 7

Välplanerad hörnlägenhet med med fönster i tre väderstreck

Ljus och välplanerad lägenhet med goda sällskapsytor och en öppen planlösning. Belägen på andra våningen, på en lugn gata utan genomfartstrafik, i hus med hiss från markplan. Här får du en balkong som du når från både vardagsrummet och ett av sovrummen. Lägenheten har en öppen planlösning, fönster i tre väderstreck, en takhöjd upp till 2,7 meter och fina tarkettgolv. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd.

Planlösningen ger dig entré/hall med förvaring, rymligt kök med inredning från Svenskt snickeri med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här får du även ett badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt tre sovrum.

Huset är från 2020 med hög standard och unik arkitektur och som boende får du bland annat tillgång till föreningens tre gemensamma takterrasser varav den ena har ett spa med bastu, jacuzzi och soldäck med panoramautsikt, den andra har ett utekök samt odlingslådor och den tredje med slående vy mot slottet och domkyrkan. I Brf Block får du utöver takterrasserna också tillgång till en innergård med pergola och grill, samt varmgarage och flertalet cykelförråd.

Kapellgärdet är ett populärt område med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar du bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Du har även närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 8 oktober, 14:00 - 14:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Jonathan Léman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Orgelgatan 7, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad