Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 16

Slutpris: 1 995 000 kr

Orgelgatan 16

Välkommen till denna mycket ljusa och inbjudande lägenheten i ett nytt och modernt hus. Lägenheten präglas av ett genomgående fint och smakfullt skick med tilltalande materialval. Tack vare de stora fönsterna i österläge och den öppna planlösningen ger det ett fantastiskt ljusinsläpp i lägenheten större delen av dagen. Planlösningen fördelar sig på en öppen hall med avhängning, ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket som praktiskt skärmas av med en halvvägg. Balkong i österläge med utsikt mot föreningens innergård. Ett sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderober och ett helkaklat badrum med bl a kombinerad tvätt- och torktumlare.

I Brf Höjdhopparen lever du ett aktivt liv med utegym och löparbanor på gården. På den stora gemensamma takterrassen kan du avnjuta större tillställningar. Här får du gott om utrymme i cykelrummen, och du har tillgång till en cykelverkstad där du håller cykeln i trim. Det finns även en bilpool knuten till föreningen. Föreningen har erbjuder boende möjligheten att nyttja ett övernattningsrum med WC och pentry vilket är till en stor fördel om du har nära och kära på besök.

Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Välkommen på visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Orgelgatan 16, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad