Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 13

Slutpris: 5 100 000 kr

Orgelgatan 13

Mycket tilltalande och rymlig fyra med 3,1 m i takhöjd, belägen högt upp i huset!

Äntligen ges nu tillfälle att förvärva en av de större lägenheterna i arkitektritade och eftertraktade Brf Block! Fastigheten samt lägenheten sticker ut från all annan nyproduktion i Uppsala. Här finner du noga utvalda materialval, hög standard och unik utformning. Planlösningen är mycket luftig och tack vare sin höga takhöjd på 3,1 m tillsammans med de stora fönsterpartierna med vidsträckt utsikt finner du en mycket rymlig och ljus atmosfär.
Lägenheten ligger högt upp i huset på våning fem med fri utsikt mot Gamla Uppsala högar och Svartbäckens villakvarter.
Här erbjuds plats för många gäster kring matbordet samt i sällskapsytorna i vardagsrummet tack vare den öppna planlösningen. Köket går i en matt svart/grå ton som återfinnes i detaljer i resterande del av lägenheten. Från vardagsrummet genom stora skjutdörrar i glas finner du lägenhetens stora balkong på ca 13 kvm i soligt sydöstläge. Till detta erbjuds även tre rymliga sovrum med gott om förvaring i garderober, varav det ena sovrummet har fransk balkong och egen walk-in-closet med anslutande badrum med dusch. Till lägenheten finns även ytterligare ett badrum med dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter finns utöver garderober och walk-in även i ytterligare en klädkammare samt förråd i källarplan.
Idag är lägenheten en rymlig fyra men kan göras om till en femma om så önskas.

I Brf Block får du som boende tillgång till totalt tre takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö.

Området Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Detta är en lägenhet du inte vill missa! Anmäl ditt intresse till mäklaren idag. Snabbt tillträde möjligt!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Orgelgatan 13, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad