Kommande bostad

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 13

  • price tag icon 5 733 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 89 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 733 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Orgelgatan 13

Välplanerad 4:a med stor balkong om ca 13 kvm. Våning 6 av 6 med hiss från markplan!

Modern och stilren 4:a på vån 6 av 6, med fri utsikt mot Gamla Uppsalas högar och Svartbäckens villakvarter! Huset präglas av noga utvalda materialval, hög standard och unik arkitektur. Här får du som boende tillgång till totalt tre takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel. Den största takterrassen med utekök ligger på samma våningsplan, bara några meter bort från bostaden. Bokningsbar spaterrass med bastu och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala Domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö.

Lägenheten är belägen i hus med hiss från markplan. Planlösningen är praktisk och erbjuder er plats för allt ni kan önska er. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och med en takhöjd om 2,7 m ger det dig en otrolig känsla av rymd tillsammans med de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet samt ena sovrummet kommer ni ut till balkongen på ca 13 kvm i soligt söderläge. Tre rymliga sovrum med gott om förvaring i garderober. Badrummet är mycket smakfullt och har tvättmaskin och torktumlare samt ett extra wc.

Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Närhet till skolor, förskolor, träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Bör ses!

Intresseanmälan
Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Orgelgatan 13, Snart till salu i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad