Såld

Gärdet, Stockholm

Öregrundsgatan 7

Slutpris: 5 000 000 kr

Öregrundsgatan 7

Avgiftsfri 2022! Optimal trea med högt fritt läge, stor balkong och sjöutsikt. Skuldfri förening!

Välkommen till denna optimalt planerade trea med soldränkt balkong i bästa västläge. Lägenheten är till största del renoverad 2018 och har en social och luftig planlösnings samt två bra sovrum. Föreningen är mycket stark, välskött och skuldfri och har beslutat om att resterande del av 2022 är avgiftsfri.

I området runt Frihamnen och Värtahamen håller en ny stadsdel på att växa fram. Det skapar utmärkta kommunikationer, absolut närhet till Stockholms innerstad och inte minst en oslagbar utsikt över Stockholms inlopp. Bostäder, kontor, handel och service kommer att skapa en levande atmosfär dygnet runt.Värtahamnen ligger mitt i Stockholms stads största utvecklingsområde och redan nu finns ett femtiotal företag etablerade. Dessutom finns ett hotell, en konferensanläggning och flera restauranger på plats, liksom små butiker samt tre gym och friskvårdsanläggningar. Hamnen som funnits här sedan slutet av 1800-talet kommer att förbli aktiv. Hamnverksamheten och fartygen skapar liv och rörelse i området.
Området i Frihamnen kallas Sveriges Hollywood då 20 procent av Stockholms medieföretag inom film och TV har flyttat dit.

Ansvarig mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare, försäljningschef Läs mer
Assisterande mäklare

Benjamin Karacic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad