Till salu

Herrhagen, Uppsala

Opalvägen 43

  • price tag icon 5 200 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 895 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 66 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 200 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2015-17
Opalvägen 43

Ljus och välplanerad trea med fantastisk terrass och härligt läge i naturskön omgivning!

Nu har du chansen att flytta in i detta fina hem med omedelbar närhet till både shopping och natur. Denna lägenhet har en egen ingång från den stora terrassen. Planlösningen består av en välkomnande hall med öppning mot det rymliga vardagsrummet. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som skapar trevliga och lättmöblerade ytor. Köket håller hög standard med fina vitvaror, vita skåpluckor och genomtänkta lösningar. Lägenheten har två sovrum, båda med förvaringsutrymmen, varav det ena med skjutdörrsgarderob. Det rymliga badrummet har dusch, kaklade väggar, klinkergolv och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Dessutom finns en solsäker terrass på cirka 24 kvm. Med hög takhöjd känns bostaden mycket luftig och rymlig. Parkering med eluttag ingår och finns direkt vid huset.

I Herrhagen bor du i ett trivsamt och modernt område, omgiven av natur och strövområden med motionsspår och svampplockning precis utanför dörren. I närheten finns skolor, förskolor, bibliotek och en fotbollsplan. Området har nya och trevliga lekplatser samt ett brett serviceutbud som ICA Maxi, Systembolaget, apotek och gym. Uppsala centrum når du enkelt med buss nummer 5 som stannar bara ett stenkast från huset eller en bekväm cykeltur på endast 20 minuter.

Intresseanmälan
Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika
Beyar Hajo
Assisterande mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Opalvägen 43, Till salu i Herrhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad