Såld

Örsundsbro, Enköping

Ölstavägen 1

Slutpris: 3 900 000 kr

Ölstavägen 1

Välhållet 1½-planshus på stor gaveltomt med dubbelgarage!

På trivsamt gavelläge i barnvänlig och lugn del av Örsundsbro finner ni detta 1½-planshus. Huset har löpande renoverats både in- och utvändigt för att hålla god standard.

De sociala ytorna finner ni i entréplan med vardagsrum, matplats och kök i öppen lösning, dels för att skapa rymd men även för optimal samvaro. En eldstad har placerats vid vardagsrumsdelen för att sprida skön värme lite kallare årstider och härifrån når ni även det inglasade uterummet. Köket har all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva, arbetsbänkar av sten och svart inredning med stilrena beslag. Husets "master bedroom" med klädkammare finns i entréplan, tvättutrymmet med groventrén likaså och även det stora badrummet som renoverades år 2013 av fackman med dusch, badkar samt wc. På övre plan finns fyra sovrum som samtliga rymmer både säng samt ytterligare möblemang, från ett av rummen nås den breda balkongen. Här finns även en mindre wc och två rejäla klädkammare.

Tomten är stor med välvuxen gräsmatta, barr- och lövträd, fruktträd, fina odlingsmöjligheter, isolerad gäststuga och med omgivande staket. Goda parkeringsmöjligheter med bred, asfalterad uppfart som rymmer tre bilar och dubbelgarage med vind samt goda förvaringsmöjligheter baktill.

Örsundsbro är ett samhälle beläget i Enköpings kommun med all tänkbar service inom räckhåll, här finner ni skola åk 0-9, fyra dagis (det närmsta är alldeles runt hörnet), välsorterad mataffär, diverse butiker med bl a inredning och kläder, bibliotek, restaurang, bensinmack, ett stort engagemang inom idrott med Örsundsbro IF i spetsen och 80 föreningar. Många företag väljer att etablera sig i trakten, det finns idag 70 st aktiva företagare däribland attraktiva Ittala Outlet som lockar besökare från stora delar av Sverige. Alstabadet är ett populärt bad ca 1 km bort med vidsträckt gräsmatta och badbryggor. Uvberget erbjuder fin fikaplats med utsikt över Alstasjön och "Fjärdhundraland" är ett samlingsnamn för alla fantastiska, lokala caféer, lanthandlare med lokalproducerad mat och loppisar som finns på Örsundaslätten.

Bra pendlarmöjligheter med 50 minuters bilresa till Stockholm, 40 minuter med bil till Västerås, 20 minuters till Uppsala och 15 minuter till Enköping. För de som föredrar att åka kollektivt finns busshållplatsen en rask promenad bort med mycket täta bussförbindelser till Enköping, Uppsala och Västerås.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ölstavägen 1, Såld i Örsundsbro, Enköping Planlösning från Ölstavägen 1, Såld i Örsundsbro, Enköping
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad