Såld

Hammarbyhöjden, Stockholm

Olaus Magnus väg 21, 2 tr

Slutpris: 3 050 000 kr

Olaus Magnus väg 21, 2 tr

Ljus och välplanerad funkistvåa i insynsskyddat läge - Endast 10 minuters promenad till söder!

Ljus och sällskaplig funkistvåa med bevarade tidstypiska detaljer - med direkt närhet till grönska, flertalet kommunikationer samt endast en 10-minuters promenad till Söder finns här fina förutsättningar för att trivas och bo länge. Bostadens fönster i två väderstreck bidrar till fint ljusinsläpp och tillsammans med det insynsskyddade läget med utsikt mot grönska är det enkelt att slå sig till ro. Det stilfulla, renoverade köket med funkiskänsla har generösa beredningsytor och förvaringsmöjligheter och en fin plats intill fönstret för matbord. Vardagsrummets breda fönsterparti släpper in generöst med ljus och har stora ytor för önskat möblemang. Intill nås det rymliga sovrummet med plats för dubbelsäng samt generös förvaring i de platsbyggda garderoberna. Den välkomnande hallen har god plats för avhängning och sammanbinder bostadens alla delar. Det helkaklade badrummet i vitt med ett fönster är försett med praktisk duschhörna. För dig som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till källarförråd i föreningen. Önskar ni bo välplanerat och lättmöblerat med alla önskvärda bekvämligheter på gångavstånd så har ni hittat helt rätt. Välkomna till Olaus Magnus väg 21!

Brf Humlan 4 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2008 och omfattar adresserna Åkerbladsgatan 2-10 och Olaus Magnus väg 19-25. Föreningen upplåter 48 lägenheter med bostadsrätt och 6 med hyresrätt, det finns även 9 lokaler i källarplan som hyrs ut. Föreningen har god ekonomi och planerar därmed ingen förändring av avgiften. Dessutom utgör hyresrätterna en dold tillgång. Det finns en trädgårdsgrupp som tar hand om närområdet och för medlemmarna finns cykelrum i källaren. För mer information besök gärna föreningens hemsida https://humlan4.se/om-humlan-4/

I Hammarbyhöjden bor du centralt, lugnt och ostört med närhet till bland annat restauranger, tunnelbanestation, fina skogspartier, caféer och matbutik. Hammarbyhöjdens centrum ligger ett stenkast från lägenheten och i närheten finns även Nackareservatet med badsjöar, trevliga promenadstråk, utförsåkning samt en 9 håls golfbana. Tunnelbanans gröna linje (station Skärmabrink) ligger endast 3 min promenad från lägenheten och med den når du Södermalm på ca 5 minuter. Söker du efter ett boende som ligger både centralt och naturnära så har du hamnat helt rätt!

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Olaus Magnus väg 21, 2 tr, Såld i Hammarbyhöjden, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad