Såld

Sävja, Uppsala

Ölandsresan 3D

Slutpris: 2 890 000 kr

Ölandsresan 3D

Välplanerad gavelfyra med öppen planlösning, två badrum och stor uteplats i solläge!

Välkommen till en mycket fräsch och välplanerad gavelfyra belägen i fastighet från 2018 med hiss ifrån markplan. Här bor du i en ljus lägenhet med en stor härliga uteplats delvis mot föreningens vackra innergård. Här ges gott om plats att njuta av solen, grilla, odla eller läsa en bok i skuggan.

Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Stilrent vedumkök med maskinell utrustning tillsammans med den öppna planlösningen gör lägenheten till ett socialt hem som är enkelt att trivas i. Bra ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och tre utgångar till uteplatsen som rymmer både matgrupp och loungemöbel. Vidare finns tre välplanerade sovrum i bra storlek. Två helkakladebadrum med dusch varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i garderober, rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter samt tillhörande förråd.

När fastigheten byggdes har enkelheten att leva här varit i fokus, då det prioriterats både bekvämlighet och det sociala livet. I föreningen finns bl.a.övernattningsrum, gym, bastu, en stor och härlig takterrass samt kalasrum med köksdel och toalett. Innergården är vacker och bildar en enhet med fastighetens arkitektur. I föreningen finns bra parkeringsmöjligheter i både garage och uteplatser (kösystem tillämpas).

Sävja är ett familjevänligt område med naturen som din närmaste granne. Nära till vårdcentral, apotek, bibliotek och och välsorterad ICA. Här finns även stora möjligheter till ett aktivt sport- och friluftsliv tack vare närhet till idrottsplats, skatepark samt naturreservatet Lunsen med sina milslånga vandringsleder och skidspår. Linnés Sävja erbjuder sommarcafé och konstutställningar under sommaren. Buss in till stan går utanför huset.

Kontakta mäklaren för eventuell visning!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad