Såld

Södermalm - SoFo, Stockholm

Ölandsgatan 46, 5 tr

Slutpris: 4 600 000 kr

Ölandsgatan 46, 5 tr

Stor kungsbalkong med utsikt över takåsarna högt upp i huset!

Högt upp i huset, stor kungsbalkong med fantastisk utsikt över takåsarna. Absolut toppläge på Södermalm närhet till Nytorget, grönområde och restauranger. Rikligt med ljusinsläpp, balkongen nås från samtliga fönster i bostaden, beläget med ett insynsskyddat och högt läge. Rymlig kungsbalkong med platsbyggd solsäng, inrett med klinkergolv, bänk samt finns plats för övrig möblering. Lägenheten har bra förvaring i form av två större garderober. Vackra trägolv genom hela bostaden och stora eleganta fönsterpartier. För extern förvaring finns ett källarförråd. Äkta förening som äger marken med stabil ekonomi. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Ölandsgatan är en populär adress på Södermalm. I området finnes caféer, restauranger och flertalet butiker. I närheten finns Skanstull med Ringens köpcentrum som har shopping, mataffär och restauranger. Med gångavstånd finns Nytorget som är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Runt Nytorget finns bl a Urban Deli och andra populära restauranger. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken, lilla Blecktornsparken med tennisbana och bollplan samt stora Blecktornsparken med djur och parklek. Flertalet gym i området, exempel Sats SoFo, fitness 24/7. Kommunikationerna är mycket goda med Skanstulls tunnelbana och flertalet innerstadsbussar precis i närheten av bostaden.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ölandsgatan 46, 5 tr, Såld i Södermalm - SoFo, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad