Såld

Odensvi, Västerås

Odensvigatan 9

Slutpris: 1 930 000 kr

Odensvigatan 9

Härlig étagevåning att trivas i. OBS! Två rejäla badrum.

Nu erbjuds ett härligt boende med en läcker planlösning över två plan.

Välkomnande hall med förvaringsutrymme samt anslutande badrum. Rymligt och fint kök med matplats. Ljust och trevligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matbord. Fönster mot den gröna innergården skapar trivsel. Övre plan nås via en trappa med steg av valnöt (från 2017) och med belyst trappräcke. Tre bra sovrum varav det ena är riktigt stort med en hel garderobsvägg med skjutdörrar som ger både rejält med förvaringsutrymme och en snygg inredning. Från detta sovrum kommer du också ut till den stora balkongen. Det finns även ytterligare ett stort och fint badrum med bubbelbad, till skillnad mot de flesta andra lägenheter som endast har ett litet toalettutrymme uppe.

Detta är ett tillfälle för dig som söker ett rymligt och riktigt fint boende! Omtyckt förening med en trivsam gård som har en parkkänsla med träd, gräsytor och fina uteplatser.

Välkommen att boka tid för visning.

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:
Privat: Angelica Wassdahl
Assisterande mäklare

Privat: Angelica Wassdahl

Mäklarassistent Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Odensvigatan 9, Såld i Odensvi, Västerås Planlösning från Odensvigatan 9, Såld i Odensvi, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad