Såld

Odensvi, Västerås

Odensvigatan 7

Slutpris: 1 075 000 kr

Odensvigatan 7

Generösa kvadrat och inflyttningsklart!

Välkomna till denna fina och välplanerade 2a om ca 62,5 kvm. Lägenheten är belägen på fjärde våningen, som du når via hiss.

En välkomnande hall med bra förvaringsmöjlighet, rymligt och generöst vardagsrum med utgång till balkong i västerläge med kvällssol. Rofyllt sovrum med fönster i två väderstreck. Kök med goda arbetsytor och en fransk balkong.

Här är det bara att flytta in och trivas - Lägenheten präglas av ett lugn och en omgivning av grönska!

Här bor du med närhet till matbutik, allmänna kommunikationer och cykelavstånd till centrum. I föreningen finns även bastu/relax med bubbelpool, två st övernattningslägenheter att hyra, gym, samlingslokal och en stor gemensam tvättstuga. Förening med god ekonomi!

Varmt välkommen på visning - anmäl dig, titta förbi och upplev denna på plats!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Odensvigatan 7, Såld i Odensvi, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad