Såld

Odensvi, Köping

Odensvi Barksta 17

Slutpris: 2 800 000 kr

Odensvi Barksta 17

Energieffektiv villa med många renoveringar gjorda, härlig altan med pool och spabad i lantlig miljö

Snart saluförs denna fina villa belägen i Odensvi, Köping. Huset är i genomgående fint skick med stora sociala ytor på entréplan där ni har kök, matsal och vardagsrum i fil. Här återfinnes tre rymliga sovrum, badrum, tvättstuga samt bra med förvaringsutrymmen.

På Odensvi Barksta 17 välkomnas du till ett väl underhållet hus med många större renoveringar gjorda. Här har säljarna dränerat samt flytspacklat källaren, bytt tak, dragit in bergvärme och installerat laddstolpe för elbil. Det finns fiber indraget och invändigt är väl omhändertagna med renoverat badrum (2015) och kök (2014) samt löpande underhåll på resterande ytskikt. Tomten bjuder in till umgänge och lek med pool, spabad och stor altan med inglasad del.

Här bor du i en fantastiskt lugn och lantlig miljö omgiven av öppna ytor och trevligt grannskap. Perfekt för familjen med stor tomt som mynnar ut i en allmänning samt ca 300 m till förskola och Odensviskolan (fk-åk 6). Du tar dig smidigt med bil eller cykel till Köpings centrum som ligger på ca 7 km avstånd samt ca 6 km till ICA Maxi och Big Inn.

Kontakta ansvarig mäklare Moa Schanzer-Larsen vid intresse, 070-4931120 / moa.schanzer@widerlov.se

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Odensvi Barksta 17, Såld i Odensvi, Köping Planlösning från Odensvi Barksta 17, Såld i Odensvi, Köping Planlösning från Odensvi Barksta 17, Såld i Odensvi, Köping
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad