Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Odensgatan 4B

Slutpris: 2 495 000 kr

Odensgatan 4B

Välplanerad gaveltvåa i gott skick med stor balkong! Ett stenkast från Fyrisån.

Välkommen till denna fantastiska hörnlägenhet med med en generös takhöjd om ca 2,8 m. Bästa tänkbara läge i Främre Luthagen! Här bor du bekvämt med omedelbar närhet till affärer, restauranger, uteliv och centrala Uppsala. Bostaden är en charmig 30-talslägenhet belägen på andra våningen i en välskött fastighet med hiss och trevlig innegård.

Planlösningen ger dig: Välkomnande hall med förvaring samt plats för skor och ytterkläder. Inre möblerbar hall med plats för förvaring samt arbetsbord. Praktisk skjutdörr från hallen in till vardagsrummet, vilket gör att den fungerar mycket väl för exempelvis student som önskar dela bostad. Exklusivt renoverat badrum med tvättmaskin och dusch. Rymligt gavelvardagsrum med vackert bevarade fiskbensparkettgolv, utgång till härlig hörnbalkong i soligt sydvästläge. Trevligt kök med matplats och diskmaskin samt sovrum med gott om förvaring.

Nuvarande ägare har under de senaste åren totalrenoverat badrummet, målat om väggar, tak och lister samt lagt nytt parkettgolv i sovrummet.

Två förråd tillhör lägenheten.

Stabil förening med flera stora renoveringar bakom sig såsom stambyte, balkongrenovering, fönsterrenovering/byte, installation säkerhetsdörrar, el-och fasadrenovering mm. Flera gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, torkrum, bastu, samlingslokal finns att utnyttja för medlemmarna.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Odensgatan 4B, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad