Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Odensgatan 4 B

Slutpris: 2 500 000 kr

Odensgatan 4 B

Välplanerad tvåa i gott skick! Trevlig balkong i söderläge. Lugn gata i populära Främre Luthagen!

Välkommen till denna fantastiska tvåa med bästa tänkbara läge i Främre Luthagen! Här bor du bekvämt med omedelbar närhet till affärer, restauranger, uteliv och centrala Uppsala. Bostaden är en charmig 30-talslägenhet belägen på andra våningen i en välskött fastighet med hiss och trevlig innegård. Här finns dessutom en härlig balkong i soligt söderläge med infravärme.

Bostaden är genomgående i gott skick med ett stilrent och fullt utrustat kök samt smakfulla fina ytskikt. Här erbjuds generös takhöjd om ca 2,90 m vilket tillsammans med fönstren i två väderstreck ger hela bostaden en härlig rymd och ett trevligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och matplats når man bostadens balkong som ligger i soligt söderläge, infravärme finns! I sovrummet finns plats för dubbelsäng för den som önskar och i hallen finns inbyggda garderober med överskåp. Stamrenoverat badrum med kaklade väggar och dusch. Till bostaden hör också ett vindsförråd och ett rymligt källarförråd.

I källaren hittar du tvättstuga med torkrum, bastu och samlingslokal samt enklare gym. I övrigt finns gemensamt cykelförråd och på den lummiga innergården finns utemöbler och en grillplats som medlemmarna är välkomna att använda.

På Odensgatan 4 B bor du i en bredbandsansluten och välskött bostadsrättsförening med de stora renoveringarna avklarade. Främre Luthagen består av lugna och trevliga kvarter, med nära till allt staden har att erbjuda. Du har promenadavstånd till studentnationerna och de flesta av universitets campus. Det är även nära till resecentrum, restauranger, mataffärer, uteliv och Uppsalas trevliga promenadstråk.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Odensgatan 4 B, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad