Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Odensgatan 18

Slutpris: 3 150 000 kr

Odensgatan 18

Optimalt belägen bostad på våning 4/5 med hiss & balkong! Låg avgift!

I ett absolut toppläge med balkong mot Vasaparken erbjuds nu en charmig 40-talslägenhet om två rum och kök för dig som söker det där lilla extra! Bostaden är belägen i eftertraktade Främre Luthagen vilket ger dig direkt närhet till restauranger, butiker och stadens puls.

Bostaden har vackra golv, med fiskbensparkett i vardagsrum. Planlösningen består av hall med plats för avhängning, stilrent original kök med matplats för 4 ca personer, vardagsrum med utrymme för matplats, soffa och tv-möbel. Här ligger vacker fiskbensparkett. Från vardagsrummet nås balkongen i ett soligt söderläge mot vackra Vasaparken. Rymligt sovrum med gott om utrymme för stor säng och arbetshörna, här finns även utrymme för förvaring. Utöver detta finns ett stilrent badrum med dusch.

Ginnar är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Utöver detta erbjuder föreningen gym, tvättstuga, torkrum, bastu samt ett övernattningsrum som får hyras av medlemmar för gäster á 100kr/natt. Stort vindsförråd och källarförråd disponerad av lägenhetsinnehavaren.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Odensgatan 18, Såld i Främre Luthagen, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad