Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Odensgatan 17

Slutpris: 6 000 000 kr

Odensgatan 17

Fantastisk lägenhet med ett högt och fritt läge, 7 meter lång balkong och utsikt mot domkyrkotornen!

Välkommen till en mycket ljus och representativ genomgångslägenhet på våning 4 av 5, belägen i Främre Luthagen just intill den vackra och gröna Vasaparken. Denna mycket tilltalande lägenhet om fyra rum och kök stoltserar med sina stora rum i fil, genomgående vackra trägolv, högt i tak och stora fönsterpartier. Lägenheten bär på en härlig kombination av ljus, rymd, funktionalitet och ståtlighet, med sitt fantastiska ljusinsläpp och med sina tilltalande materialval kombinerat med äldre detaljer bevarade från sitt ursprungliga 30-tal. Lägenheten ligger i Brf Börjegårdarna, ett fint exempel på Gunnar Leches funkisarkitektur.

Detta är en lägenhet som öppnar upp för många trevliga stunder tillsammans med släkt och vänner. Med sin funktionella planlösning har lägenheten en rymlig hall med generöst utbud av förvaring. Ett stort och socialt kök som har genomgått smakfull renovering och har plats för många runt matbordet. Ett mycket rymligt och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och möjlighet till ytterligare matplats. En väl tilltagen salong/inre hall med fungerande öppen spis där man kan sitta ner med en god bok eller umgås och njuta av brasans sken. Två stora, ljusa och insynskyddade sovrum med fönsterpartier längs hela ytterväggen. Det första sovrummet har utgång till lägenhetens balkong, och har tillgång till en stor garderob. Det andra sovrummet har även det fönster längs hela ytterväggen och ligger mot en lugn och enkelriktad gata. Lägenheten har ett badrum och en extra gästtoalett samt ett förråd med tvättpelare. Till detta får ni även en 7 meter lång balkong i sydost läge, riktad mot föreningens gröna innergård och med domkyrkotornen som fond. Här kommer ni kunna spendera tid tillsammans med solen under större delen av dagen.

BRF Börjegårdarna är en mycket välskött förening, med engagerade medlemmar och med en god ekonomi. Här är de större renoveringarna gjorda och föreningens tillgångar samt lokaler har underhållits mycket väl. Medlemmarna har bland annat en grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grillplats, gemensam bastu, samlingslokal och övernattningsrum för gäster till sitt förfogande.

Här bor ni i ett lugnt och grönskande läge precis intill citykärnan, universitetet och domkyrkan. Ni tar er till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad på endast ett par minuter. På vägen dit kan ni passa på att promenera längs Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. I det direkta närområdet kring lägenheten finns det trevliga restauranger, ICA och apotek m.m. Precis utanför porten hittar ni den vackra Vasaparken som öppnar upp för många lekfulla såväl som avslappnade stunder utomhus.

Nu erbjuds en chans att förvärva en underbar lägenhet i ett av Uppsalas bästa lägen. Detta vill ni inte missa! Anmäl intresse till mäklaren redan idag!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Odensgatan 17, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad