Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Odensgatan 16B

Slutpris: 2 295 000 kr

Odensgatan 16B

Fin tvåa i främre Luthagen med hiss, balkong och utsikt över Vasaparken!

Välkomna till en mycket tilltalande lägenhet i främre Luthagen med balkong i soligt läge med utsikt över Vasaparken! Belägen i lugnt läge, på enkelriktad tvärgata, i en välskött fastighet på fjärde våningen med hiss! Lägenheten erbjuder en hall, fräscht badrum med dusch och tvättmaskin, stort vardagsrum med plats för både matsalsmöbler och soffgrupp samt utgång till balkong, arbetskök, sovrum med ingång till en inredd "walk in closet".

Brf Pilen är en stabil förening med de stora renoveringarna gjorda, här erbjuds bland annat tvättstuga, cykelrum och utemöbler på förenings trevliga innergård. I Främre Luthagen bor du med direkt närhet till all tänkbar service, endast ett stenkast bort finns välsorterad supermarket, universitet och trevliga Vasaparken.

Anmäl dig till visning redan idag!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad