Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Odensgatan 16A

Slutpris: 1 995 000 kr

Odensgatan 16A

Toppenläge i Främre Luthagen med direkt närhet till city och universitet!

Välkomna till en mycket tilltalande lägenhet i Främre Luthagen med balkong in mot lugn innergård. Optimalt läge för dig som vill ha närhet till allt men samtidigt ett lugnt hem att trivas i.

Lägenheten erbjuder hall med förvaring, fräscht badrum med badkar, stort rum med praktisk sovalkov och utgång till bostadens trevliga balkong samt modernt arbetskök.

Brf Pilen är en stabil förening med de stora renoveringarna gjorda, här erbjuds bland annat tvättstuga, cykelrum och utemöbler på förenings trevliga innergård. I Främre Luthagen bor du med direkt närhet till all tänkbar service, endast ett stenkast bort finns välsorterad supermarket, universitet och trevliga Vasaparken.

Välkomna!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Odensgatan 16A, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad