Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Odensgatan 1

Slutpris: 5 200 000 kr

Odensgatan 1

Optimalt planerad bostad längs med årummet, möjlig uthyrningsdel med separat ingång. Parkering ingår

Längs med det vackra årummet erbjuds här en bostad i fastighet med hiss från markplan och möjligheten till uthyrningsdel. Här finns bland annat en inglasad balkong med utsikt över årummet och bosätter ni er här får ni bekvämt avstånd till bland annat matbutiker, restauranger, universitet och all annan service att önska.

Välkommen till ett hem med ett rumssamband som passar såväl för barnfamiljen som för den som önskar representativa ytor. De 103 kvm fördelar sig väl i denna hemtrevliga bostad som tack vare sitt gavelläge mot Fyrisån bjuder på fri utsikt, insynsskydd av de vackra träden och ett härligt ljus med sitt höga, ostörda läge. Möblerbar hall, inbjudande vardagsrum som idag inrymmer både större soffgrupp samt matsalsdel för hela familjen. Kök med gott om förvaring, matplats samt utgång till den inglasade balkongen. Två badrum med dusch. Det är förberett för tvättmaskin i det mindre badrummet. I dag erbjuder bostaden två färdiga sovrum men planlösningen går att anpassa mycket efter er situation. Möjlighet till både tre rejäla sovrum samt uthyrningsdel finns, se alt planlösning eller prata med mäklarna.
Två tillhörande förråd i källaren om ca 2 respektive 4 kvm.

Välskött förening där varje lägenhet disponerar antingen en garageplats eller parkeringsplats med uttag för motorvärmare. Föreningen har en trevlig utegård med bänkar och trädgårdsmöbler. Det finns en lekplats med gungor, en plats för boulespel samt en murad utegrill. I källaren finns förutom förråd, två tvättstugor för de boende att nyttja. Föreningens hemsida: https://www.hemsidan.com/hejdrun/

Här bor ni i ett lugnt och grönskande läge precis intill citykärnan, universitetet och domkyrkan. Ni tar er till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad på endast några minuter. På vägen dit kan ni passa på att promenera längs Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. I det direkta närområdet kring lägenheten finns det trevliga restauranger, Uppsala Saluhall, livsmedelsbutiker och apotek m.m. För er som vill röra på sig finns cykel- och promenadstråk längs det fina årummet eller så kan man söka sig till elljusspåren i Stabbyskogen eller Röbo.

Välkommen att boka in er visningstid via mäklarens hemsida.

Ansvariga mäklare:

Felix Jacobsson 073-673 82 20 felix.jacobsson@widerlov.se

Martina Brink 076-026 64 00 martina.brink@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Odensgatan 1, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad