Kommande bostad

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Odengatan 71

  • price tag icon 4 150 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 70 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 150 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1929-1930 / 1938-1940
Odengatan 71

Optimalt planerad i toppskick med öppen spis. Mycket attraktivt på Odenplan!

Välkommen till Odengatan 71 – en totalrenoverad smakfullt inredd bostad med sobra och exklusiva färg- och materialval. Lägenheten disponerar tre rum och kök fördelade på 70 kvm. Planlösningen erbjuder en härlig social och öppen yta med en öppen spis, ett mycket välplanerat kök och två rymliga sovrum samt ett fräscht badrum med exklusiv touch. Stora fönster släpper in rikligt med ljus i nästan alla vrår. Belägen invid Odenplan finns det mesta alldeles runt hörnet!

Kliv in i hallen och låt er välkomnas av ljusa ytskikt och gott utrymme för avhängning och avlastningsmöbler. Ett fint och praktiskt klinkergolv kombineras med ljust målade väggar.

Köket är riktigt snyggt och stilrent. Här har man använt varje kvadratmeter optimalt med goda förvaringsmöjligheter, i flera över- och underskåp, stilfullt integrerade vitvaror och generösa arbetsytor på två köksbänkar och en halv köksö. Köksön fungerar även som bar, perfekt för en snabb frukost eller för att hålla sällskap med dagens kock. Med halvöppen planlösning mot vardagsrum och matrum skapas en härlig social yta anpassad för umgänge. Gott utrymme finns för både en bekväm soffgrupp och en matgrupp för ett sällskap. Stora fönster släpper in rikligt naturligt ljus som lyser upp hela rummet. För extra mysfaktor och lyx i vardagen finns en elegant öppen spis.

Bostadens två sovrum har naturligt ljusinsläpp från stora fönster och erbjuder båda fina förvaringsmöjligheter i platsbyggda eller inbyggda garderober. Utrymme ges för stora sängar och annat önskat möblemang. Väggar och garderobsdörrar är målade i rogivande kulörer medan ekparketten i fiskbensmönster ger en ombonad känsla.

Badrummet är rymligt och inger en exklusiv känsla med kakel, klinker och delvis målade väggar i en enhetlig kulör. Material och utrustning är av hög kvalitet. För fullkomlig bekvämlighet finns tvättmaskin och torktumlare.

Bostadsrättsföreningen Adlern Mindre nr 34, med entréer på Norrtullsgatan 17, Odengatan 71 och Vegagatan 18, omfattar hus ritade av den berömde arkitekten Ivar Tengbom. Fastigheten, som uppfördes mellan 1929 och 1940, förvärvades 2019 från SEB Trygga Liv, och 2021 genomfördes en tredimensionell fastighetsbildning. Föreningen äger våningarna två till sju, medan Adlern Nedo Fastighet AB äger de lägre planen. Föreningen består av 59 lägenheter, varav 2 hyreslägenheter, samt 4 lokaler, alla designade i nordisk klassicism och funktionalism. På taket finns en takterrass med utsikt över Vasastan.

Här bor ni mitt i pulsen och i hjärtat av Odenplan. I området finns ett imponerande restaurangutbud med bland annat klassiska krogar såsom Tennstopet & Tranan. Fik och caféer i kombination med shoppingbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Dessutom finns här flera välsorterade mataffärer och träningsanläggningar. Inom gångavstånd finns också underbara grönområden vid Vasaparken, Hagaparken, Vanadisparken och vackra promenadstråk runt Karlbergssjön. Kommunikationerna är utmärkta med flera innerstadsbussar, tunnelbana och pendeltåg runt knuten.

Välkommen att besöka Odengatan 71! En elegant och bekväm bostad på bästa läge!

Intresseanmälan
Erik Lundkvist
Ansvarig mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Erik

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Odengatan 71, Kommande i Vasastan - Odenplan, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad