Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Observatoriegatan 14

Slutpris: 4 950 000 kr

Observatoriegatan 14

Bra planerad 2:a i 1880-tals hus nära Odenplan - 52 kvm - högt i tak - och kan bli en 3:a!

Här bor du nära Odenplan i en mycket trevlig och bra planerad 2:a om 52 kvm - som kan bli en 3:a! Huset är från 1880-talet och ger härlig känsla och atmosfär som bidrar positivt till boendeupplevelsen. Lägenheten har högt i tak och det finns många fina tidstypiska detaljer. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger upplevelsen av stor social yta för middagar och socialt umgänge.

Detta behagliga och lugna boende har samtidigt pulsen i Vasastan utanför porten! När du bor här bor du i hjärtat av Vasastan med centralt och attraktivt läge med närhet till restauranger, caféer, barer och matbutiker. Detta lugna och samtidigt centrala läge har bra kommunikationer runt knuten. Odenplan är ett riktigt kommunikationsnav där det finns utmärkta kommunikationer med T-banelinjer, bussar och pendeltåg från den nya pendeltågsstationen. Centralstationen och Arlanda Express finns också på promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Observatoriegatan 14, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close