Såld

Lidingö - Rudboda, Lidingö

Nypontunet 20

Slutpris: 8 000 000 kr

Nypontunet 20

Trevligt radhus med trädgård i västerläge belägen på lugn gata i naturskönt område.

Varmt välkomna till detta trevliga radhus beläget mot grönskade äng i lugna Rudboda. På entréplan möts ni av en bra hall, stort badrum samt generöst vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Här finns även ett kök med bra ytor samt sovrum med plats för dubbelsäng. I souterrängplan kommer ni ner till ett härligt allrum, två sovrum, tvättstuga, badrum samt utgång till en mysig uteplats i västerläge. På baksidan av huset finns en mysig trädgård där ni kan njuta fina sommardagar. Då husets interiör till viss del behöver uppdateras finns här möjlighet för er att renovera så att det passar just er och era önskemål. Huset ligger i ett vackert område med närhet till sköna promenadstråk, badplats, förskola samt goda kommunikationer med buss.

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nypontunet 20, Såld i Lidingö - Rudboda, Lidingö Planlösning från Nypontunet 20, Såld i Lidingö - Rudboda, Lidingö

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad