Såld

Bergsbrunna, Uppsala

Nyckelaxet 8

Slutpris: 5 490 000 kr

Nyckelaxet 8

Välskött villa med stor tomt, beläget i ett barnvänligt område!

Mitt i ett av Uppsalas mysigaste och populäraste villaområden ligger denna välskötta villa med källarplan, på en stor och potentiellt avstyckningsbar tomt. Barnvänligt beläget i lugna kvarter på återvändsgata med knappt någon trafik och gångavstånd till förskolor och skolor samt närhet till vackra naturområden i Lunsen. Ett lugnt och behagligt boende!

Huset erbjuder på entréplan en välkomnande hall, helkaklat badrum med dusch, ett mycket rymligt kök och socialt vardagsrum med kamin. Från vardagsrummet når du det inglasade uterummet som vidare utgår till ett stort trädäck utefter husets trädgårdssida. På samma plan finns även två bra sovrum med inbyggda garderober. En trappa ner i huset finns tvättrummet med badkar och flertalet rum varav två är inredda och nyttjas idag som gästrum och förråd. Om du önskar kan du även inreda resterande rum för att få ytterligare sovrum och även bygga ett extra badrum vid tvättrummet. Fjärrvärme erbjuder ett stabilt och ekonomiskt fördelaktigt uppvärmningssystem.
Härlig insynsskyddad tomt med stora gräsytor, fruktträd och prydnadsväxter. Det isolerade garaget har plats för en bil och på den långa uppfarten rymmer minst två bilar till, här har man låtit installera laddbox för elbil. Tomten är barnsäkrad med staket runtom.

Här bor du i ett lugnt och naturskönt område med närhet till Lunsens naturreservat. Där finns ett stort skogsområde med gott om vandringsleder, varav vissa spåras för längdskidåkning på vintern. På kort avstånd, mellan Bergsbrunna och Nåntuna, finns en välsorterad ICA-butik samt en pizzeria. I närområdet finns Uppsävjaskolan (f-6) och i angränsade område även skola upp till åk 9. Bra kommunikationer med stadsbussarna och via fina cykelvägar tar du dig smidigt in till city på drygt en kvart. Med bil har du nära till E4:ans påfart och når Arlanda på ca 30 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nyckelaxet 8, Såld i Bergsbrunna, Uppsala Planlösning från Nyckelaxet 8, Såld i Bergsbrunna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad