Såld

Östermalm, Stockholm

Nybrogatan 81A

Slutpris: 4 350 000 kr

Nybrogatan 81A

Perfekt minitvåa i skuldfri förening på bästa Östermalmsadressen!

Varmt välkommen till en underbar, kvadrateffektiva och ljus 20- talspärla med stora härliga fönster mot grönskande innergård.
Bostaden bjuder på ståtlig takhöjd på 2,70 och välbevarade originaldetaljer i perfekt mix med en harmonisk färgsättning.
Köket från Kivik är nytt och erbjuder bra arbetsyta och förvaring.
I vardagsrummet får man plats med både stor soffa, fåtölj och matbord. Även här finns ett stort fönster som släpper in mängder av ljus.
Sovrummet är rofyllt och vetter mot innergården. Här finns bra förvaring och en härlig fransk balkong.

- Eftertraktat läge på Östermalm
- Optimalt planerad med ljusa genomgående färger
- Skuldfri äkta förening som äger marken
- Låg avgift inkl bredband
- Generös takhöjd och bevarade originaldetaljer
- Bastu och festlokal i föreningen
- Goda kommunikationer runt hörnet
- Vån 3/6 i gårdshuset, hiss finns

HSB Brf Bävern är en skuldfri, äkta förening som äger marken. Avgifterna kan hållas mycket låga tack vare goda intäkter från föreningens hyreslokaler.
Sammantaget är detta ett mycket bekvämt och attraktivt boende med ett toppläge på Östermalm. Med endast några minuters promenad nås Östermalmstorg med dess rika utbud av restauranger, shopping och nöjen. All tänkbar service finns runt hörnet men även närhet till grönområden som Humlegården, Lill-Jansskogen och Djurgården. Utmärkta kommunikationer erbjuds med tunnelbanans röda linje samt flertalet busslinjer. Mitt i pulsen, men med lugnt läge!

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Sofia Wetterberg
Ansvarig mäklare

Sofia Wetterberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad